Autoverzekering: wat is verzekerd?

Zeer voordelig! Dat is de National Academic autoverzekering. Naast onze lage autopremie, bieden we uitstekende voorwaarden. Zo kunt u profiteren van onze thuisbrengservice, occassionregeling en nieuwwaarderegeling. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk de dekkingstabel hieronder. Bent u elders al verzekerd? Uw overstap regelen wij!

Dekking autoverzekering

WA WA + Allrisk
Letsel aan andere personen
Letselschade verhaalservice

Aangereden en is iemand anders schuldig? En heeft u hierdoor letselschade opgelopen? Schakel onze Letselschadehulp in en wij verhalen de schade kosteloos voor u. Zo kunt u zich focussen op uw herstel.

Schade aan objecten en andere auto's
Verzekerd in alle EU landen
Botsing met loslopende dieren -
Brand-, storm- en hagelschade -
Diefstal en inbraak -
Leenauto met haal- en brengservice -

Bij reparatie en diefstal krijgt u een leenauto tot uw beschikking. Uw auto wordt door onze schadehersteller opgehaald voor reparatie en de schadehersteller levert deze ook weer netjes bij u af (thuis of op uw werk).

Reparatie met uitsluitend originele onderdelen -
Ruime nieuwwaarderegeling -

Bent u de eerste eigenaar van de auto en is de auto nog geen 3 jaar oud? Dan krijgt u bij diefstal of total loss de huidige nieuwprijs tot 100% van de verzekerde nieuwwaarde terug.

Ruime occasionregeling -

Heeft u een occasion (tweedehands auto)? Bij diefstal of total loss binnen een jaar na aanschaf krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. U moet wel beschikken over de originele aankoopnota en de auto mag niet ouder zijn dan 7 jaar. Daarnaast moet de auto aangekocht zijn bij een autobedrijf dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en lid is van de BOVAG.

Sterretje en ruitvervanging -

Als u naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heeft u bij ruitvervanging € 75 eigen risico in plaats van € 150. Als u een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vindt u dit terug op uw polis.

Aanrijding door eigen schuld - -
Slippen, omslaan en te water raken - -
Vandalisme aan auto - -
Eigen risico ruitvervanging eigen auto niet van toepassing € 75 € 75

Als u naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heeft u bij ruitvervanging € 75 eigen risico in plaats van € 150. Als u een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vindt u dit terug op uw polis.

Eigen risico bij schade aan eigen auto niet van toepassing geen geen

Als u met uw auto naar een aangesloten schadeherstelbedrijf gaat, heeft u geen eigen risico. Als u een ander eigen risico met ons bent overeengekomen, vindt u dit terug op uw polis.

Ongevallenverzekering inzittenden optioneel optioneel optioneel

Het maakt niet uit wie er schuld heeft aan het ongeval. Wanneer u of een andere inzittende overlijdt, keren we een bedrag van 7.500 euro uit aan de nabestaanden. Aan een inzittende die blijvend invalide wordt keren we tot 25.000 euro uit.

Schadeverzekering inzittenden optioneel optioneel optioneel

Verzeker uzelf en inzittenden voor letselschade en schade aan bagage en kleding als gevolg van een verkeersongeval.

Verkeers­rechtsbijstand optioneel optioneel optioneel

Wij zorgen ervoor dat u deskundige, juridische hulp krijgt bij het verhalen van schade, toegebracht aan u of uw auto. Bijvoorbeeld als het onduidelijk is wie er schuldig is aan de schade.

Premie per maand

Bovenstaand dekkingsoverzicht hebben wij met zorg voor u samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgebreide voorwaarden vindt u hier: polisvoorwaarden.