Wat moet ik doen als ik meer rijd dan het aantal opgegeven kilometers per jaar?

Het kan natuurlijk zijn dat u meer kilometers per jaar rijdt dan u eerder heeft opgegeven. Als dat zo is, moet u het zo snel mogelijk aan ons doorgeven. We passen het aantal dan aan op uw autoverzekering.

Het aantal kilometers dat u per jaar verwacht te rijden, heeft u doorgegeven bij het afsluiten van de autoverzekering of bij het doorgeven van een autowijziging. De reden hiervoor is dat wij het risico op schade dan kunnen bepalen. Het aantal kan bijvoorbeeld veranderen doordat u verhuisd, ander werk heeft of met de auto op vakantie gaat.

Weet u niet meer wat u heeft opgegeven? Dan vindt u dit terug via Mijn NA. Het aantal staat vermeld als: minder dan 12.000 km, 12.000 tot 20.000 km, 20.000 tot 30.000 km of meer dan 30.000 km. Heeft u de kilometerstand niet bijgehouden? Reken dan uit hoeveel kilometers u wekelijks met uw auto rijdt. Zo kunt u het jaarverbruik opnieuw bepalen.

Bel ons via 078 632 75 75 om een wijziging in het aantal kilometers door te geven. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

Autoverzekering afsluiten?

Krijg kosteloos vervangend vervoer bij schade aan, en diefstal van uw auto.


Bereken uw premie
Meer informatie?

U vindt de uitgebreide voorwaarden bij onze downloads.


Voorwaarden bekijken