Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
7911 klantervaringen.

9,2
average-image
Snel geregeld.
Berkel-Enschot 16 oktober 2017
Uitstekend
Voorschoten 16 oktober 2017

telf ook netjes en correct te woord gestaan.

Terheijden 16 oktober 2017

ik krijg geen antwoord op mijn vraag; men draait eromheen

culemborg 15 oktober 2017

Beste mevrouw Vermeulen, wij betreuren de gang van zaken en gaan het voor u uitzoeken. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op. 

Vriendelijke groet, National Academic - 15 oktober 2017

Snelle en correcte afwikkeling op basis van het ingevulde schadeformulier.

Munstergeleen 13 oktober 2017

Duurde 2 uur voordat ik eindelijk een (niet correct) antwoord kreeg op de eenvoudige vraag hoeveel schadevrije jaren heb.
Bij National Academic wordt elk telefoontje hoeveel ik eventueel achteruit ga in premie ( als ik misschien iets via de verzekering wil laten repareren), automatisch genoteerd als schade! Terwijl het een krasje betreft dat ik mede door het telefonisch antwoord van National Academic niet eens laat repareren! Dit is mij 2x overkomen.
Wat een slechte service, u bent mij kwijt als klant mbt de autoverzekering!

pijnacker 13 oktober 2017

Beste heer Lems, dat is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op. 

Vriendelijke groet, National Academic - 13 oktober 2017