Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
10522 klantervaringen.

9,0
average-image

Voor de tweede keer wordt een groot bedrag niet vergoed omdat NA geen contract met die hulpverlener heeft. Terwijl dezelfde hulp bij een andere hulpverlener wel vergoed zou worden.
Een groot minpunt. Dan kun je beter bij een andere zorgverlener zitten.

uit Vianen ut 22 januari 2019

Beste Willem, bedankt voor het delen van uw review. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op. 

Vriendelijke groet, National Academic - 22 januari 2019

Duurde erg lang voordat de declararie was afgehandeld, 99 procent gebeurd binnen 5 werkdagen, bij mij werd het excuus gegegeven dat het systeem nog niet werkte(duurde 3 weken)

uit Delft 22 januari 2019

Beste Jelle, bedankt voor het delen van uw review. Wat vervelend dat de behandeling van uw declaratie langer geduurt heeft dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Onze medewerker zal vandaag contact met u opnemen. 

Vriendelijke groet, National Academic - 22 januari 2019

Werd erg goed geholpen door uw medewerkster! Gaf geduldig antwoord op de vragen die ik had. In korte tijd was m'n probleem opgelost. Ben hierover zeer tevreden

uit Groningen 22 januari 2019

Hele slechte service bij adreswijzigingen. Duurt meer dan een maand voor het adres is gewijzigd en je de juiste polis ontvangt.
Onvriendelijke medewerker aan de telefoon.

uit Spijkenisse 22 januari 2019

Beste Marian, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat deze niet positief is. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op om deze te bespreken. 

Vriendelijke groet, National Academic - 22 januari 2019

Snel geholpen, duidelijke informatie zonder veel kleine lettertjes.

Verbeterpunt? Ja.
Mijn schademelding met enige details, ingetikt op jullie website, zie ik nergens terug.
Zou heel prettig zijn, als deze gegevens bij de ontvangstbevestiging weer worden meegezonden.

uit Den Bosch 21 januari 2019

Beste heer, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn dat deze positief is. We gaan uw tip meenemen in onze ontwilkkelingen. 

Vriendelijke groet, National Academic - 21 januari 2019

Ik had een vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon. Ik vond het ook uitermate prettig dat ik de tijd en ruimte kreeg om mijn verhaal te mogen doen. En met der oplossing ben ik heel erg blij.

uit Arnhem 21 januari 2019