Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
12429 klantervaringen.

8,9
average-image

Goed en snel geholpen, dank u

uit Vlissingen 23 maart 2020

zelfs na 6 weken (nu 21 maart) nog geen reactie op mijn mail van 4 febr. 2020. Zou op zijn minst een ontvangstbevestiging verwachten.

uit Oldenzaal 22 maart 2020

Beste Jos, wij vinden het vervelend dat u reactie heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de juiste gang van zaken. Wij gaan het u uitzoeken. Ons Schadeteam neemt contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 22 maart 2020

Geheel naar wens verlopen, ga zo door.

uit Wijk bij Duurstede 22 maart 2020

Prima geregeld , gedeeltelijke schade al uitgevoerd en uitbetaald. Nu nog een laatste reparatie en ik ga ervan uit als de laatste nota's ook zo snel worden afgehandeld en uitbetaald als de eerdere schadenota's kan ik alleen zeggen dat National Academic een goede verzekering is.

uit Hengelo 20 maart 2020

Even bellen en je wordt correct en snel geholpen met je verzekering overschrijven naar een andere auto.

uit Winterswijk 20 maart 2020

Fijn, erg begripvol en snelle reactie.
Ik ben heel erg geholpen hierdoor! Bedankt!

uit Maastricht 20 maart 2020