Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
12927 klantervaringen.

8,7
average-image

correct en snel op mijn verzoek gereageerd

uit Utrecht 18 september 2020

Heel slecht, 4 maanden wachten en nog niks gebeurd. Je moet zelf steeds bellen om te vragen of er al iets is gedaan en dan krijg je te horen jaa deze week gaan we in behandeling nemen en dan wordt op vrijdag naar gekeken en verschoven naar de week erop. Maar een terugkoppeling krijg je niet. Ronduit slecht geregeld!

uit Ede 18 september 2020

Bedankt voor het delen van uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met de schadeafhandeling niet positief is. Een collega van het schadeteam neemt contact met u op om u te informeren over de stand van zaken.

Vriendelijke groet, National Academic - 18 september 2020

Goed overzicht digitaal, super makkelijk indienen van nota's via website, vlotte afhandeling en klantvriendelijk geholpen aan de telefoon. Tip: app voor klanten?

uit oegstgeest 18 september 2020
Bedankt voor uw compliment en tip voor verbetering.

Vriendelijke groet, National Academic - 18 september 2020

perfecte afspraken en perfecte afhandeling

uit Groningen 18 september 2020

Snelle reactie en goede uitleg.

uit Geldrop 17 september 2020

Waardeloos!!! Belachelijk dat een reisverzekering schade aan een caravan ( wat toch een duidelijk reisongeval is) niet dekt omdat een caravan als een motorvoertuig wordt gezien terwijl er motor in zit. Voldoende reden om alle verzekeringen bij Nationale Acedemic maar weer eens onder de loep te nemen en een alternatief te zoeken.
Dit naar aanleiding van bericht over schade 2026525/SA.

uit Boxmeer 17 september 2020
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij nemen graag telefonisch contact met u op om uw ervaring te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 17 september 2020