Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
10756 klantervaringen.

9,0
average-image

Het is goed uitgezocht op een vraag van mij. Ik vertrouw er op dat alles wordt afgehandeld, zoals in de mail staat.

uit Wilnis 18 maart 2019

Prima afgehandeld, snel de schade uitgekeerd.

uit Harderwijk 18 maart 2019

Al voor de tweede keer ben ik erg slecht geholpen dus ik ga afscheid nemen en mij verzekeren bij een betere maatschappij.
Bij een eerder geval werd ik geheel buiten mijn schuld van achteren aangereden, maar toch schuldig verklaard en een groot aantal malus treden gezakt.
Bij een recent geval van door mij veroorzaakte parkeerschade ben ik duidelijk schuldig, maar de WA-verzekering weigerde te betalen zodat ik de schade uit eigen zak moest vergoeden.

uit Son en Breugel 18 maart 2019

Beste Piet, wij vinden het spijtig te vernemen dat wij niet aan uw verwachting voldoen. Ons Schadeteam neemt contact op om het voor u op te lossen.

Vriendelijke groet, National Academic - 18 maart 2019

Ben zeer adequaat geholpen en vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster met kennis van zaken. Binnen een half uur had ik een passende offerte in de mailbox. Super, beter kan het niet.

uit Bleiswijk 18 maart 2019

Inhoudelijk erg slecht. Er kan geen telefonische toelichting gegeven worden over een code 3102 (wat betekend dit? welke info is benodigd?) die op de declaratie staat van januari, terwijl dit rekeningen zijn van een behandeltraject gestart augustus 2018.

uit Leidschendam 18 maart 2019

Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Vriendelijke groet, National Academic - 18 maart 2019

was en goede aanwijzing om mijn polisblad van de autoverzekering te kunnen downloaden.

uit Heemstede 17 maart 2019