Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
13302 klantervaringen.

8,7
average-image

werd vlot opgepakt, verder antwoord volgt nog na mijn antwoord

uit Sittard 14 januari 2021

De vraag wordt niet goed gelezen helaas.

uit Arnhem 14 januari 2021

Beste heer/mevrouw, bedankt voor het delen van uw ervaring. Excuses voor het ongemak, het is vervelend dat uw vraag niet goed werd gelezen. Wij nemen contact op om uw ervaring en uw vraag door te nemen.

Vriendelijke groet, National Academic - 14 januari 2021

Prima , duidelijke afspraken, snel contact, snelle tevreden afhandeling.

uit Geldrop 14 januari 2021

Ik had meerdere schades aan mijn auto. Ik heb van U goed advies gekregen hoe ik daar het beste mee om kon gaan. Tenslotte zijn de schades perfect hersteld door het door U geadviseerde schadeherstelbedrijf Fransen in Boxmeer.

uit Milsbeek 14 januari 2021

Na een kort telefonisch overleg heb ik de benodigde formulieren toegestuurd gekregen. Na invullen en toesturen waren er nog een aantal zaken nog onduidelijk. Ne rechtzetten is overgegaan tot goedkeuren van geleden schade.

uit Schiedam 13 januari 2021

Het antwoord kwan snel, helaas niet wat ik gehoopt had. Maar wel duidelijk.

uit Maastricht 13 januari 2021

Beste Jos,

Fijn dat we een duidelijk bericht konden sturen, helaas is dat voor u een teleurstelling. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Vriendelijke groet, National Academic - 13 januari 2021