Bij National Academic kunt u zowel uw zorg- als schadeverzekeringen onderbrengen.

Schadeverzekeringen

U kunt zich bij National Academic verzekeren voor uw auto, woonhuis en inboedel. Daarnaast bieden wij een voordelige aansprakelijkheids-, pechhulp-, rechtsbijstand-, en doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Voor de schadeverzekeringen richten wij ons op hoger opgeleiden. Hieronder verstaan wij een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Ook havo en vwo accepteren we.

Zorgverzekering

Voor onze zorgverzekering is iedereen welkom. National Academic biedt al jaren een zorgverzekering met een lage premie, uitgebreide service en uitstekende dekkingen. Per 1 januari 2022 dragen wij onze zorgverzekeringen over aan VGZ. Lees hier hoe het zit.

Waarom hoger opgeleiden?

Wij richten ons voor onze schadeverzekeringen al sinds onze oprichting op hoger opgeleiden. Schadestatistieken en jarenlange ervaring laten zien dat zij minder schade maken. Dat betekent voor onze verzekerden dat wij hen verzekeringen kunnen aanbieden met een lage premie. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt uit de keuze van inmiddels meer dan 220.000 klanten voor National Academic!

Wilt u meer weten over onze zorg- of schadeverzekeringen? Bel 078 632 75 75. Onze adviseurs helpen u graag!