Prescan

Heeft u altijd al volledig inzicht willen krijgen in uw gezondheid? Dat kan met Prescan: de Nederlandse organisatie die al ruim 10 jaar actief is op het gebied van preventief medisch onderzoek.

Waarom preventief onderzoek?

Wanneer de oorzaak van uw klachten vroeg ontdekt en behandeld wordt, is de kans op herstel vaak veel groter. Wilt u meer duidelijkheid over uw gezondheid? Ook dan is preventief onderzoek een geruststellende optie. Als National Academic verzekerde krijgt u (op vertoon van uw zorgpas) € 100 korting* op onderstaande preventieve onderzoeken:

1. Total Body Scan

Met de Total Body Scan wordt uw hele lichaam uitgebreid onderzocht, met behulp van onder andere MRI-scans en cardiologisch onderzoek.

2. Total Body Scan Plus

MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek en een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting.

3. Total Body Scan Excellent

MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting en een huidonderzoek.

4. Total Body Scan Premium

MRI-scans van uw belangrijkste organen en bloedvaten, een uitgebreid hartonderzoek, een inwendig maag- en darmonderzoek (incl. roesje) een laboratoriumonderzoek van uw bloed, urine en ontlasting.

* De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Snel een afspraak

Wilt u graag snel geholpen worden? U kunt vaak al binnen een dag terecht bij Prescan. Na afloop van het onderzoek krijgt u direct de uitslag en deskundig advies van de arts. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Allergiezorg

National Academic verzekerden ontvangen een korting van 50% op allergeendichte hoezen, dekbedden en hoofdkussens van Allergiezorg. Daarnaast krijgt u korting op diverse andere artikelen zoals huisstofmijtwerende spray, stofzuigers, luchtreinigers en speciaal bedtextiel.

Kindermatrassen, voor een goede nachtrust

Allergiezorg heeft voor kinderen nieuw ontwikkelde matrassen, die veilig zijn geproduceerd, zonder enige chemische toevoeging en verlijming. Natuurlijk zijn ze ook volledig huisstofmijt- en allergeendicht. Speciaal voor National Academic verzekerden, levert Allergiezorg de kinder- en jeugdmatrassen met drie maanden ‘slaapgarantie’. Als u niet tevreden bent over het aangeschafte matras, kunt u deze retourneren. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug (exclusief 29 euro bijdrage in de verzendkosten).

Bestellen

Wilt u profiteren van de aantrekkelijke korting van 50%? Bestel uw allergeendichte producten via de website van Allergiezorg. U kunt ook altijd de bestel- en advieslijn van Allergiezorg bellen via telefoonnummer 073 612 70 31 (lokaal tarief).

Meer weten?

Wilt u meer weten over de allergeendichte producten van Allergiezorg? Neem dan contact op via 073 612 70 31 of stuur een e-mail naar  info@allergiezorg.nl. U kunt uw vraag ook per post stellen via:

Allergiezorg
De Ring 5
5261 LM Vught

Stoppen met roken

Stoppen met roken. Voor veel mensen een bijna onmogelijke opgave. Maar toch kan het! Eén van de manieren om te stoppen met roken is de Allen Carr’s Easyway methode. Dankzij deze methode stoppen wereldwijd jaarlijks ruim 50.000 mensen definitief met roken. De methode bestaat uit één training, (van 5 à 6 uur) in kleine groepen. Trainingen vinden plaats op diverse locaties.
De training geeft antwoord op de vraag waarom iemand rookt. Hierdoor gaat u uw eigen rookgedrag doorzien. Stoppen met roken wordt dan gemakkelijk. Tijdens de training rookt u de laatste sigaret, waarna u definitief stopt met roken. Mocht dit toch niet lukken? Dan kunt u één jaar lang onbeperkt deelnemen aan gratis vervolgsessies en telefonische ondersteuning.

Inschrijven particuliere training

Klik hier om in te schrijven voor een training. Houd hierbij uw polisnummer bij de hand.

Meer informatie

Als verzekerde van National Academic krijgt u 10% korting op de standaard tarieven. Voor meer informatie kunt u naar www.allencarr.nl. U kunt ook bellen naar 0031 (0) 53 – 4784362. 

Naar het kortingsregelingen overzicht.