Annuleringsverzekering

Afgebroken reis claimen op uw annuleringsverzekering?

Gepubliceerd op 27-03-2014
1238 keer gelezen

Veelal wordt gedacht dat een annuleringsverzekering alleen dekking biedt wanneer een geboekte vakantie onverhoopt niet door kan gaan. Maar dat is niet het geval! U kunt vaak ook een beroep doen op uw annuleringsverzekering wanneer u al op vakantie bent en onverwachts terug naar huis moet. 

 

Vakantie noodgedwongen afgebroken

Stel, u gaat 2 weken op vakantie, met uw gezin zorgeloos genieten in het buitenland. Maar na drie dagen krijgt u slecht nieuws: een familielid is ernstig ziek. U moet direct terug naar Nederland. Wat nu?

 

Uitstekend verzekerd bij National Academic

We gaan ervan uit dat u een reisverzekering heeft. U belt daarom direct met het alarmnummer 0031 078 632 75 27, en de terugvlucht wordt geregeld! U kunt zo snel met uw gezin terugkeren naar Nederland.

Heeft u ook een annuleringsverzekering, dan krijgt u bij National Academic ook een vergoeding voor de niet genoten vakantiedagen. Die heeft u immers ‘geannuleerd’. Ook is het mogelijk om zelfs de gehele reissom vergoed te krijgen! Zo kunt u later uw vakantie ontspannen ‘overdoen’.

 

Annuleringsverzekering National Academic

National Academic biedt een annuleringsverzekering, speciaal voor hoger opgeleiden.
 

Hoe vaak u ook op vakantie gaat, bij ons bent u het hele jaar uitstekend verzekerd. Net als de andere verzekeringen, heeft de annuleringsverzekering van National Academic een zeer lage premie!


De voordelen op een rij:

  • 100% vergoeding reissom bij annulering
  • Dekking voor afgebroken vakanties
  • Zeer lage premie
  • Nederlandse alarmservice bereikbaar vanaf alle uithoeken ter wereld
  • Kinderen standaard meeverzekerd
     

Direct weten waar u aan toe bent?
 

Bereken uw premie
 

Contact

Chat E-mail Vragen