Online workshop: minder piekeren

Gepubliceerd op: 03-12-2020  

Voel jij je de laatste tijd wel eens somber? Of heb je last van een dip? Eén op de vijf jongeren heeft wel eens een soortgelijke periode meegemaakt. Van veel piekeren word je gespannen, bang, boos en verdrietig. Het kan je zelfs slapeloze nachten bezorgen. Leren hoe je minder piekert? Dat kan!

Online workshop

Digitale workshop voor mensen die (te)veel piekeren

Pieker je veel? Het kan vervelend zijn als jouw gedachten steeds terugkeren naar hetzelfde punt. Het belangrijkste kenmerk van piekeren is dat er geen sprake is van oplossingsgericht denken. Bovendien worden er in het piekerproces allerlei negatieve emoties aan de gedachten vastgeplakt. Juist deze negatieve emoties zorgen ervoor dat er wordt gefocust op wat jij juist niet wilt. Dit roept op zijn beurt weer emoties als angst, somberheid of boosheid in het leven. Gelukkig kan je zelf iets doen aan piekeren. De door professionals opgestelde digitale workshop van Mirro kan jou hierbij helpen.

  • Krijg inzicht in jouw piekergedrag.
  • Leer denken in oplossingen.
  • Leer negatieve gedachten omvormen tot positieve gedachten.

Ook goed om te weten:

  • Je volgt het programma op zelf gekozen momenten.
  • Je gaat zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen. Jij bent de enige die jouw resultaten ziet.

Nog betere services

Vanaf 1 januari werken we samen met VGZ. Dat betekent voor jou nóg betere voorwaarden. Zo kan je met jouw National Academic zorgverzekering nu ook de services van VGZ gratis gebruiken. Alle VGZ services zijn ontwikkeld door professionals, zoals psychologen, fysiotherapeuten of wetenschappers.

Aan de slag met de online workshop

Klik op de link hieronder om direct aan de slag te gaan. Je komt nu op de website van VGZ. Vul jouw gegevens in. (Als National Academic klant geef je aan dat je niet bij VGZ verzekerd bent.) Hierna maak je kosteloos een account aan bij Mirro. En kan je aan de slag met de online workshop.

Direct aan de slag