Uw inboedelverzekering: wijziging in uw voordeel!

Gepubliceerd op: 17-06-2019  

Het gaat goed met de economie. Dit zien wij terug in de gemiddelde inboedelwaarde van onze verzekerden. Wij vinden het belangrijk dat dit ook aangepast wordt in uw verzekeringen. U heeft een inboedelverzekering bij ons. Hieronder leest u wat er in uw voordeel verandert.

Inboedelverzekering Woonhuisverzekering

Wat verandert er voor u?

Bij het afsluiten van uw verzekering, heeft u ervoor gekozen om uw inboedelwaarde voor u te laten berekenen. Dat is slim! Hiermee heeft u garantie tegen onderverzekering. Wat verandert er in uw voordeel?

  • De garantie tegen onderverzekering in uw inboedelverzekering hebben wij verhoogd van 125.000 euro naar maximaal 150.000 euro.

Waarom de garantie tegen onderverzekering?

Vaak wordt onderverzekering pas ná een schadegeval door een expert vastgesteld. Bijvoorbeeld wanneer uw inboedel volledig afbrandt. Het opnieuw kopen van uw inboedel kost dan opeens veel meer dan het maximale bedrag waarvoor u verzekerd was. Dit gebeurt vooral wanneer u zélf het verzekerde bedrag doorgeeft, en dit bedrag daarna nooit meer aanpast. In dat geval komt een deel van de kosten voor eigen rekening. U heeft ervoor gekozen om het verzekerde bedrag door ons te laten berekenen. Hiermee heeft u garantie tegen onderverzekering tot het bedrag dat u hierboven ziet staan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed verzekerd bent. Met onze garantie tegen onderverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken.

Huiseigenaar? Controleer uw woonhuisverzekering!

Er is een kans dat u woning meer waard is dan het bedrag waarvoor het verzekerd is. National Academic biedt óók voor de woonhuisverzekering een garantie tegen onderverzekering. Met een zeer lage premie! Ook voor deze verzekering hebben we het garantiebedrag verhoogd: van 600.000 naar 750.000 euro.

Benieuwd? Bereken uw premie in 1 minuut en stap over. Laat uw woningwaarde door ons berekenen en u krijgt direct een garantie tegen onderverzekering.

Liever persoonlijk advies?

Bel 078 632 75 09 of laat uw vraag achter via het online contactformulier. We helpen u graag en snel!