Uw woonhuisverzekering: wijziging in uw voordeel!

Gepubliceerd op: 17-06-2019  

Het gaat goed met de economie. Dit zien wij terug in de gemiddelde woningwaarde van onze verzekerden. Wij vinden het belangrijk dat dit ook aangepast wordt in uw verzekeringen. U heeft een woonhuisverzekering bij ons. Hieronder leest u wat er in uw voordeel verandert.

Inboedelverzekering Woonhuisverzekering

Wat verandert er voor u?

Bij het afsluiten van uw verzekering heeft u ervoor gekozen om uw woningwaarde voor u te laten berekenen. Dat is slim! Hiermee heeft u garantie tegen onderverzekering. Wat verandert er in uw voordeel?

  • De garantie tegen onderverzekering in uw woonhuisverzekering gaat van 600.000 euro naar maximaal 750.000 euro.

Waarom de garantie tegen onderverzekering?

Vaak wordt onderverzekering pas ná een schadegeval door een expert vastgesteld. Bijvoorbeeld wanneer uw huis volledig afbrandt. Het opnieuw bouwen van een huis kost dan opeens veel meer dan het maximale bedrag waarvoor u verzekerd was. Dit gebeurt vooral wanneer u zélf het verzekerde bedrag doorgeeft, en dit bedrag daarna nooit meer aanpast. In dat geval komt een deel van de kosten voor eigen rekening. U heeft ervoor gekozen om het verzekerde bedrag door ons te laten berekenen. Hiermee heeft u garantie tegen onderverzekering tot het bedrag dat u hierboven ziet staan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed verzekerd bent. En dat bent u met onze garantie tegen onderverzekering!

Uw spullen onderverzekerd? Controleer uw inboedelverzekering

Grote kans dat u in de loop van de jaren nieuwe spullen heeft gekocht. Denk aan een nieuwe bank of televisie. Ook hier bestaat de kans dat u onderverzekerd bent. National Academic biedt óók voor de inboedelverzekering een garantie tegen onderverzekering. Met een zeer lage premie! Ook voor deze verzekering hebben we het garantiebedrag verhoogd van 125.000 naar 150.000 euro.

Benieuwd? Bereken uw premie in 1 minuut en stap over. Laat uw inboedelwaarde door ons berekenen en u krijgt direct onze garantie tegen onderverzekering.

Liever persoonlijk advies?

Bel 078 632 75 09 of laat uw vraag achter via het online contactformulier. We helpen u graag en snel!