Uw woonverzekeringen: wijziging in uw voordeel!

Gepubliceerd op: 17-06-2019  

Het gaat goed met de economie. Dit zien wij terug in de gemiddelde inboedel- en woningwaarde van onze verzekerden. Wij vinden het belangrijk dat dit ook aangepast wordt in uw verzekeringen. U heeft een inboedel- en woonhuisverzekering bij ons. Hieronder leest u wat er in uw voordeel verandert.

Inboedelverzekering Woonhuisverzekering

Wat verandert er voor u?

Bij het afsluiten van uw verzekering heeft u ervoor gekozen om uw inboedel- en woningwaarde voor u te laten berekenen. Dat is slim! Hiermee heeft u garantie tegen onderverzekering. Wat verandert er in uw voordeel?

  • Uw garantie tegen onderverzekering in uw inboedelverzekering hebben wij verhoogd van 125.000 euro naar maximaal 150.000 euro.
  • De garantie tegen onderverzekering in uw woonhuisverzekering gaat van 600.000 euro naar maximaal 750.000 euro.

Waarom de garantie tegen onderverzekering?

Vaak wordt onderverzekering pas ná een schadegeval door een expert vastgesteld. Bijvoorbeeld wanneer uw huis of inboedel volledig afbrandt. Het opnieuw bouwen van een huis of het opnieuw kopen van uw inboedel, kost dan opeens veel meer dan het maximale bedrag waarvoor u verzekerd was. Dit gebeurt vooral wanneer u zélf het verzekerde bedrag doorgeeft, en dit bedrag daarna nooit meer aanpast. In dat geval komt een deel van de kosten voor eigen rekening.

U bent goed verzekerd!

U heeft ervoor gekozen om het verzekerde bedrag door ons te laten berekenen. Hiermee heeft u garantie tegen onderverzekering tot het bedrag dat u hierboven ziet staan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed verzekerd bent. En dat bent u met onze garantie tegen onderverzekering!

Heeft u nog vragen?

Bel 078 632 75 75 of laat uw vraag achter via het online contactformulier. We helpen u graag en snel!