Wij zijn National Academic: dé verzekeraar voor hoger opgeleiden. Wij bieden schadeverzekeringen en zorgverzekeringen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Met schadeverzekeringen, bijvoorbeeld de autoverzekering, reisverzekering of inboedelverzekering, richten wij ons dus op hoger opgeleiden. Onze zorgverzekering is er voor iedereen.

Een lage premie

Uit statistieken blijkt dat hoger opgeleiden minder schade maken. Waarom dan toch meer premie betalen? Dat is wat wij ons in 1994 afvroegen. We richtten National Academic op: dé verzekeraar voor hoger opgeleiden. Ons doel is sinds jaar en dag het bieden van een lage premie en uitgebreide voorwaarden.

Onze verzekeringen

Zorgverzekering
We zijn een belangrijke speler in zorgverzekeringen. Onze zorgverzekeringen zijn er voor iedereen. Vanaf 2021 is VGZ de risicodrager van onze (studenten)zorgverzekering.

Schadeverzekeringen
Wij bieden schadeverzekeringen aan hoger opgeleide particulieren. Om verzekeringen bij ons af te sluiten moet minimaal één van de partners een hogere opleiding hebben.

Bekijk onze verzekeringen

Uitstekende service

Naast een lage premie en uitgebreide voorwaarden, vinden wij het bieden van goede service erg belangrijk. Dagelijks werken wij met passie om ervoor te zorgen dat u als verzekerde tevreden bent. Dit doen wij vanuit ons hoofdkantoor dat is gevestigd in Dordrecht. Heeft u vragen over uw verzekeringen? Dan staat ons Serviceteam voor u klaar. Heeft u met spoed hulp nodig? Dan bereikt u 24 uur per dag, 7 dagen per week onze Alarmcentrale. Dat u dit als verzekerde waardeert, is ook terug te zien in de ervaringen. Hier zijn we erg trots op! Maar natuurlijk zien wij ook altijd verbeterpunten. Zo blijven wij ons als bedrijf continu verder ontwikkelen.

Het goede doel

Wij vinden het belangrijk om ook de allerarmsten van de wereld te helpen. Daarom reserveren wij een deel van de winst om ons samen met Stichting 't Groenland in te zetten voor een betere wereld. Zo bouwen we onder andere kinderziekenhuizen, zorginstellingen en scholen in verschillende delen van Afrika.

Meer over ons