Ik heb een ongeluk gehad op wintersport. Ben ik voor deze kosten verzekerd?

Als u een wintersportdekking (module E) bij uw reisverzekering heeft afgesloten, krijgt u de extra verblijfs- en reiskosten vergoed.

Zorgkosten in het buitenland

Heeft u medisch kosten in het buitenland gemaakt? Dan kunt u dit claimen op uw zorgverzekering. Het is belangrijk om te weten dat alle Nederlandse verzekeraars vanuit de basisverzekering maximaal 100% van het Nederlands gebruikelijke tarief vergoeden. Dit betekent dat u zelf extra moet betalen, wanneer de behandeling in het buitenland duurder is dan in Nederland.

Wanneer u een reisverzekering afsluit met de extra module medische kosten, krijgt u ook alle kosten boven het in Nederland gebruikelijke tarief vergoed.

Het overzicht van uw gekozen dekking en aanvullende modules, vindt u terug op uw polis. Heeft u uw reisverzekering voor 1 april 2014 afgesloten? Dan vallen de extra kosten voor verblijfs- en reiskosten standaard onder de dekking.

Heeft u op reis een ongeluk gehad?

Neem dan altijd contact op met onze Alarmcentrale via 0031 (0)78 632 75 27. Zij staan 24/7 voor u klaar om u te helpen en adviseren u naar welke zorgverlener u het beste kunt gaan.

Reisverzekering afsluiten?

Kies de modules die u nodig heeft. Bijvoorbeeld wintersport of autopech.


Bereken uw premie
Meer informatie?

U vindt de uitgebreide voorwaarden terug bij onze downloads.


Voorwaarden bekijken