Wijziging doorgeven

Met de studentenzorgverzekering van National Academic kom je niet voor verrassingen te staan. Een zeer lage premie, ruime zorgkeuze, heldere voorwaarden en snelle declaratieverwerking maken dat je je hierover in ieder geval geen zorgen hoeft te maken!

Elk jaar kunt je van half november tot 1 februari de dekking van je zorgverzekering aanpassen. Dit doe je via Mijn NA. De wijziging gaat dan in per 1 januari.

Wanneer er iets verandert in jouw persoonlijke situatie kan dat gevolgen hebben voor je zorgverzekering en moet deze aangepast worden. Maar bijvoorbeeld ook de juiste e-mailadressen en bankrekeningnummers zijn voor ons erg belangrijk. We kunnen je dan altijd goed op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in je zorgverzekering en kunnen declaraties dan snel aan je uitkeren.

Zorg ervoor dat je ons je wijzigingen tijdig doorgeeft. Dit kan online via de onderstaande formulieren. Overige wijzigingen kun je ons ook telefonisch doorgeven via 078 632 75 75. Wil je meer weten over het wijzigen van je (aanvullende) zorgverzekering? Bekijk onze veelgestelde vragen.