Zoek uw zorgverlener

Bent u op zoek naar een zorgverlener? Wij leggen u hieronder uit hoe u deze snel en makkelijk kunt vinden in onze Zorgzoeker.

Wat is de Zorgzoeker?

In de Zorgzoeker vindt u een totaaloverzicht van alle zorgverleners in Nederland. Ook ziet u hier direct of wij een contract hebben met de betreffende zorgverlener. Is dit het geval? Dan ziet u een vinkje staan. Om snel een zorgverlener bij u in de buurt te vinden, kunt u uw zoekopdracht filteren door te zoeken naar een plaatsnaam of postcode. U ziet dan meteen alle zorgverleners in uw omgeving.

Ieder jaar maken wij met zorgverleners nieuwe afspraken over behandelingen. Ook in 2020 zijn er weer meer dan 32.000 zorgverleners gecontracteerd! U kunt naar alle huisartsen en tandartsen van Nederland.


De informatie in onze Zorgzoeker is actueel. Wij werken deze informatie dagelijks voor u bij.

Zo werkt de Zorgzoeker

Een voorbeeld: stel, u bent op zoek naar een gecontracteerde fysiotherapeut in uw woonplaats Leiden. U wilt liever niet verder reizen dan 5 kilometer.

1. Ga naar de Zorgzoeker.
2. Type in het eerste veld de zorgsoort, het specialisme of de zorgverlener die u zoekt. In dit geval 'Algemene fysiotherapie'.
3. Klik in de lijst de optie aan die past bij uw zoekopdracht.
4. Vul uw postcode in.
5. Selecteer de gewenste afstand. In dit geval <5 km.
6. Klik op Zoeken.

U ziet nu de lijst met alle fysiotherapeuten waar u uit kunt kiezen. De fysiotherapeut bovenaan de lijst is het dichtst bij. Door op Kaart te klikken krijgt u een handig overzicht van de fysiotherapeuten die bij u in de buurt zitten. Aan de linkerkant kunt u uw zoekfilters nog aanpassen.

Komt u er niet uit? Wij kijken graag met u mee. Bel hiervoor naar 078 632 75 75.

De voordelen van een gecontracteerde zorgverlener

Uiteraard bent u vrij om zelf uw zorgverlener te kiezen. Als u echter kiest voor een zorgverlener waarmee wij een contract hebben, dan heeft dit de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit te veel voor de behandeling.
  • U kunt vertrouwen op de kwaliteit van de zorgverlener.
  • U hoeft zorgkosten uit de basisverzekering niet zelf voor te schieten.

Kiest u voor een zorgverlener waar wij geen contract mee hebben? Houd dan rekening met een lagere vergoeding.

Vind uw zorgverlener

Een zorgverlener bij u in de buurt vinden? Ga naar de Zorgzoeker.