Voordelen National Academic


1. Ruime zorgkeuze

U kiest bij National Academic zelf uw huisarts, tandarts of apotheek. Bovendien kunt u bij de beste ziekenhuizen terecht! Een overzicht vindt u in onze Zorgzoeker. Waar u zich het prettigst bij voelt!

2. Hoge klantwaardering

Uit de honderden reviews die wij krijgen blijkt dat onze verzekerden zeer tevreden zijn over National Academic. Bekijk de ervaringen van onze klanten.

3. Snelle declaratieafhandeling

National Academic handelt 99% van alle declaraties binnen 10 werkdagen voor u af.

4. Zorgeloos overstappen

National Academic zorgt dat het overstappen met uw huidige verzekering vlekkeloos verloopt!

5. Uitgebreide aanvullende pakketten

National Academic biedt drie uitstekende aanvullende pakketten. De dekkingen hiervan zijn uitgebreid en zeer voordelig.

6. Duidelijke tandartsdekking

De tandartsverzekeringen van National Academic zijn duidelijk. U kiest een verzekerd bedrag en tot dat bedrag worden vrijwel alle kosten 100% vergoed.

7. Uitstekende bereikbaarheid

Wij zijn voor al uw vragen dagelijks bereikbaar. Ook in de avonduren kunt u bij ons terecht. In noodgevallen kunt u 24 uur per dag gebruik maken van onze alarmservice.

8. Werelddekking

Op vakantie in het buitenland en dringend zorg nodig? Met onze aanvullende paketten zijn noodzakelijke kosten in het buitenland volledig verzekerd.

9. Orthodontie tot 18 jaar

Onze vergoeding voor orthodontie is zeer ruim. Afhankelijk van uw aanvullende pakket krijgt u 80% of zelfs 100% vergoed. Hiermee bieden wij een van de beste dekkingen voor orthodontie.

10. Kortingsregelingen

National Academic heeft met veel partijen kortingsafspraken gemaakt. Een greep hieruit: ooglaseren, korting op fitness en diverse hulpmiddelen. Bekijk alle regelingen in dit overzicht.

Bereken uw premie