Wat moet ik doen als ik tandartskosten heb na een ongeval?

Vanaf 1 januari 2020 krijgt u als verzekerde van National Academic een Tandongevallenverzekering cadeau! Heeft u in 2020 een ongeval gehad en hierdoor tandartskosten gemaakt? Vraag dan een vergoeding aan met het Aanvraagformulier tandheelkundige zorg bij ongeval. U vindt dit formulier bij onze downloads. Vul dit formulier samen met uw tandarts in. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan kan uw tandarts de kosten bij ons indienen. Krijgt u zelf de rekening? Dien deze dan in via Mijn NA. Bij het indienen van de kosten kunt u aangeven dat het om een tandongeval gaat.

Heeft u vóór 1 januari 2020 kosten gemaakt na een tandongeval? Dan krijgt u een vergoeding voor de kosten nog uit uw aanvullende tandartsverzekering, ongeacht of u zelf verantwoordelijk bent of dat iemand anders verantwoordelijk is.

Als u zelf niet aansprakelijk bent, belt u naar 078 632 75 75 of geeft u bij het indienen van de nota aan dat het om een tandongeval gaat. Wij kunnen u helpen om de kosten te verhalen op de tegenpartij.

Uw National Academic zorgverzekering

Ga voor al uw zorgdeclaraties en de stand van uw eigen risico naar Mijn NA. Benieuwd naar zorgpremie 2021? Bekijk wanneer deze bekend wordt.


Inloggen
Meer informatie?

De voorwaarden van de zorgverzekering vindt u bij onze downloads.


Voorwaarden bekijken