Hoe vraag ik zorgadvies of wachtlijstbemiddeling aan?

Goede zorg vinden wij belangrijk. Het is alleen niet altijd makkelijk om uw weg te vinden in de zorg. Wij helpen u graag bij het vinden en regelen van deze zorg.

Zorgadvies
Bent u op zoek naar een zorgverlener met een bepaalde expertise, maar weet u niet waar u deze vindt? Dan kunnen wij u helpen met zorgadvies. Bel 078 632 75 75 of stuur een e-mail. Wij kijken dan met u mee naar de mogelijkheden. Natuurlijk is ons advies vrijblijvend en bepaalt u zelf wat u hiermee doet.

Wachtlijstbemiddeling
Met zorgverleners hebben we afspraken gemaakt over maximale wachttijden. Hiervoor houden wij de wachttijden van de Treeknorm aan. Kunt u niet binnen deze tijd terecht bij een zorgaanbieder? Dan is dit een te lange wachttijd. U kunt hiervoor wachtlijstbemiddeling aanvragen. Wanneer u een zorgverzekering bij ons hebt, is dit helemaal gratis. Wij gaan dan voor u op zoek naar een zorgverlener waar u voor de behandeling op korte termijn terecht kunt. Wij laten u zo snel mogelijk meer weten over de mogelijkheden.

Zorgverzekering 2021

Ook in 2021 biedt National Academic een zorgverzekering met uitgebreide dekkingen. Mét een voordelige premie. Uw overstap regelen wij! Benieuwd?


Bereken direct
Meer informatie?

De voorwaarden van de zorgverzekering vindt u bij onze downloads.


Voorwaarden bekijken