Wordt ooglaseren vergoed?

Vanuit de basisverzekering krijgt u slecht bij hoge uitzondering een vergoeding voor ooglaseren. U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. De oogarts beoordeelt dan of er sprake is van een medische indicatie. Als dit het geval is, zal de oogarts een vergoeding bij ons aanvragen. Voor de vergoeding vanuit de basisverzekering betaalt u eigen risico.

Voor de vergoeding van ooglaseren en lensimplantatie heeft u in de meeste gevallen een aanvullende verzekering nodig. Bekijk het dekkingsoverzicht voor de vergoeding per aanvullende verzekering in 2021. De vergoeding geldt ook voor de meerkosten van een multifocale of torische lens bij een cataractoperatie (staaroperatie).

Als verzekerde bij ons kunt u ook gebruikmaken van mooie kortingsregelingen. Ook een kortingsregeling voor lensimplantatie en ooglaseren. Bekijk de kortingsregelingen voor meer informatie.

Zorgverzekering 2021

Ook in 2021 biedt National Academic een zorgverzekering met uitgebreide dekkingen. Mét een voordelige premie. Uw overstap regelen wij! Benieuwd?


Bereken direct
Meer informatie?

De voorwaarden van de zorgverzekering vindt u bij onze downloads.


Voorwaarden bekijken