Gaat het om gecontracteerde zorg?

Wij werken met een groot aantal gecontracteerde zorgaanbieders. In onze Zorgzoeker vindt u een gecontracteerde zorgverlener bij u in de buurt.

Een belangrijk voordeel is dat wij met de gecontracteerde zorgverleners afspraken maken over de kwaliteit en patiëntveiligheid. Een tweede voordeel is dat de gecontracteerde zorgverlener de rekening direct naar ons stuurt. U hoeft de rekening dus niet eerst zelf te betalen.

Vergoeding basisverzekering 2021
U mag uiteraard zelf kiezen naar welke zorgverlener u gaat, alleen is de vergoeding lager als u kiest voor een niet-gecontracteerde zorgverlener.

  • Bij een zorgverlener met contract: 100%.
  • Bij een zorgverlener zonder contract: tot maximaal 80%.
  • Met spoed naar het ziekenhuis: acute zorg vergoeden wij altijd 100%. Geen zorgen!

Bekijk de 'Lijst maximale vergoedingen niet-gecontracteerde zorg' bij onze overige downloads voor de hoogte van de meeste vergoedingen bij de niet-gecontracteerde zorgaanbieders.

Vergoeding aanvullende verzekering
Gaat het om zorg die valt onder de aanvullende verzekering? Dan kan het zijn dat er geen vergoeding is als u kiest voor een niet-gecontracteerde zorgverlener. In de voorwaarden van de zorgverzekering staat vermeld voor welke zorg er een gecontracteerde zorgverlener moet zijn. Heeft u vragen? We helpen u graag. Neem contact op via 078 632 75 75.

Zorgverzekering 2021

Ook in 2021 biedt National Academic een zorgverzekering met uitgebreide dekkingen. Mét een voordelige premie. Uw overstap regelen wij! Benieuwd?


Bereken direct
Meer informatie?

De voorwaarden van de zorgverzekering vindt u bij onze downloads.


Voorwaarden bekijken