VERZEKERINGEN VOOR HOGER OPGELEIDEN
Maandag t/m vrijdag geopend van 8:30 tot 20:30 uur

Zorgverzekering voor hoger opgeleiden

Zorgverzekering met een lage premie, uitgebreide service en uitstekende dekkingen

National Academic biedt al jaren dé zorgverzekering voor hoger opgeleiden, met een van de laagste premies van Nederland, zonder extra eigen risico. Dat er graag gekozen wordt voor National Academic blijkt uit de 220.000 hoger opgeleiden die u voor zijn gegaan. Zij waarderen National Academic gemiddeld met een 8,9.

Premie berekenen
 

Lage premie

Door onze visie en werkwijze bieden wij al jaren een van de laagste premies van Nederland. Voor 2014 bedraagt de premie voor onze zorgverzekering € 88,95 per maand, zonder extra eigen risico.

Uitgebreide service

Bij National Academic kunt u zelf kiezen bij welk ziekenhuis u geholpen wilt worden, ook kiest u voor de huisarts, tandarts en apotheek waarbij u zich prettig voelt. Voor vragen zijn wij ook 's avonds bereikbaar. Uw zorgnota's dient u eenvoudig en snel in via onze website. 99% van alle declaraties worden door ons binnen 5 werkdagen afgehandeld.

Uitstekende dekkingen

Bij National Academic kunt u kiezen uit drie uitgebreide aanvullende pakketten die, zelfs bij de meest uitgebreide dekking, goed betaalbaar blijven. Met onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, dekking voor zorgkosten in het buitenland en kraamzorg. Ook onze tandartsverzekering is helder: u kiest een dekkingsbedrag en National Academic vergoedt de verrichtingen tot dit bedrag. De dekkingen zijn afgestemd op de behoeften van hoger opgeleiden, maar National Academic accepteert iedereen die voor de basisverzekering in aanmerking komt. Bekijk het overzicht aanvullende verzekeringen.

Wijzigingen in 2014

In 2014 wijzigt maar een beperkt aantal zaken. Bekijk het overzicht wijzigingen 2014.

Premie berekenen

Wilt u uw premie berekenen, ga dan naar zorgverzekering berekenen. U kunt uw aanvraag ook telefonisch doen via 078 - 6 327 555.