Zeer lage premie

Het maakt niet uit waar u op vakantie gaat of hoe vaak. De doorlopende annuleringsverzekering van National Academic biedt financiële hulp als u uw reis door omstandigheden moet afbreken of wanneer deze helemaal niet door kan gaan.

De doorlopende annuleringsverzekering van National Academic is er speciaal voor hoger opgeleiden. Gemiddeld maakt deze doelgroep minder schade waardoor een zeer lage premie van Nederland geboden kan worden voor uw annuleringsverzekering. Een doorlopende annuleringsverzekering is vaak al vanaf één vakantie per jaar voordeliger dan een kortlopende annuleringsverzekering.

Uitstekende annuleringsvoorwaarden

Wanneer u een reis boekt dan kan het voorkomen dat u vlak voor of tijdens uw reis wordt geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden. Met de doorlopende annuleringsverzekering van National Academic bent u, gedurende het gehele jaar, verzekerd tegen het niet doorgaan van de reis maar ook tegen het vroegtijdig moeten afbreken van uw vakantie. Bijvoorbeeld wanneer een familielid onverwacht ernstig ziek wordt of zelfs overlijdt, maar ook wanneer u onverwachts besluit te scheiden van uw partner, dan is dit meeverzekerd.

24/7 bereikbaar

Onze Nederlandstalige alarmservice is alle dagen van de week 24 uur per dag bereikbaar en dit vanuit alle delen van de wereld.

Gemakkelijk online geregeld

U kunt de premie van uw doorlopende annuleringsverzekering binnen 1 minuut berekenen. Wilt u de annuleringsverzekering direct aanvragen dan kan dit ook online gedaan worden.

Bereken uw premie

of bel voor advies naar 078 632 75 15.


Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over onze annuleringsverzekering. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.