Zeer lage premie

Bent u hoger opgeleid of werkzaam op middelbaar of hoger niveau? Dan is de kans groot dat u vaker en langer op vakantie gaat dan gemiddeld. Maar zelfs als u minder vaak op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering al voordeliger dan een kortlopende reisverzekering.

National Academic is er speciaal voor hoger opgeleiden; een doelgroep die minder schade maakt. Hierdoor kan National Academic een zeer lage premie bieden.

Excellente voorwaarden

Als u op vakantie gaat, wilt u dat uw reisverzekering goed geregeld is. National Academic biedt een uitstekende standaarddekking voor uw bagage en extra kosten. Uw reisverzekering uitbreiden? Dat kan met onze aanvullende modules. Zo kunt u aanvullend kiezen voor een wereldwijde dekking, wintersportdekkin, dekking voor autopech en ook medische kosten (buitenland) kunnen meeverzekerd worden. Kies de modules die voor u van belang zijn. Zo betaalt u niet voor dekkingen die u toch niet nodig heeft.

Altijd bereikbaar

Onze alarmservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Overal ter wereld wordt u in het Nederlands te woord gestaan door ons serviceteam.

Online geregeld

Binnen 1 minuut berekent u online uw reisverzekering premie. De doorlopende reisverzekering kunt u vervolgens gemakkelijk online afsluiten.

Bereken uw premie

of bel voor advies naar 078 632 75 09.


Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over onze reisverzekering. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.