De zorgverzekering met een lage premie, uitgebreide service en uitstekende dekkingen

National Academic biedt al jaren een zorgverzekering met een lage premie, zonder extra eigen risico. Dat er graag gekozen wordt voor National Academic blijkt uit de 220.000 klanten die u voor zijn gegaan. Ook laten duizenden reviews van onze klanten zien dat zij zeer tevreden zijn over National Academic.

Premie berekenen
 

Lage premie

Door onze visie en werkwijze bieden wij al jaren een lage premie, zónder extra eigen risico.

Uitgebreide service

Voor vragen zijn wij ook 's avonds bereikbaar. Uw zorgnota's dient u eenvoudig online in. Wij handelen uw declaratie razendsnel af. 

Uitstekende dekkingen

Bij National Academic kunt u kiezen uit drie uitgebreide aanvullende pakketten die, zelfs bij de meest uitgebreide dekking, goed betaalbaar blijven. Met onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, dekking voor zorgkosten in het buitenland en kraamzorg. Ook onze tandartsverzekering is helder: u kiest een dekkingsbedrag en National Academic vergoedt de verrichtingen tot dit bedrag. Bekijk het overzicht aanvullende verzekeringen.

Beste zorg

National Academic werkt samen met de beste artsen, ziekenhuizen en zorgverleners. Zo weet u zeker dat alles perfect geregeld is, wanneer u zorg nodig heeft. Raadpleeg de Zorgzoeker voor een compleet overzicht van al onze zorgverleners.

Wijzigingen in 2017

In 2017 wijzigen er maar een bepaald aantal zaken in de basiszorgverzekering. Dat heeft de overheid bekendgemaakt. Benieuwd naar onze nieuwe zorgpremie in 2017? Klik op onderstaande button.

Klik hier