Uitgebreide zorgverzekering met een lage premie

National Academic biedt al jaren een zorgverzekering met een lage premie, zonder extra eigen risico. Dat er graag gekozen wordt voor National Academic blijkt uit de 220.000 klanten die u voor zijn gegaan. Ook laten duizenden reviews van onze klanten zien dat zij zeer tevreden zijn over National Academic.

Lage premie

Door onze visie en werkwijze bieden wij al jaren een lage premie, zónder extra eigen risico. Benieuwd naar uw voordelige zorgpremie? Bereken het in 1 minuut!

Uitgebreide service

Voor vragen zijn wij ook 's avonds bereikbaar. Uw zorgnota's dient u eenvoudig online in. Wij handelen uw declaratie razendsnel af. 

Uitstekende dekkingen

Bij National Academic kunt u kiezen uit drie uitgebreide aanvullende pakketten die, zelfs bij de meest uitgebreide dekking, goed betaalbaar blijven. Met onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, dekking voor zorgkosten in het buitenland en kraamzorg. Ook onze tandartsverzekering is helder: u kiest een dekkingsbedrag en National Academic vergoedt de verrichtingen tot dit bedrag. Bekijk het overzicht aanvullende verzekeringen.

Vrije keuze ziekenhuizen

U kunt bij alle ziekenhuizen van Nederland terecht. Ook bij iedere huisarts, apotheek en tandarts. Zo heeft u altijd toegang tot de beste zorg. Raadpleeg de Zorgzoeker voor een compleet overzicht van al onze zorgverleners.

Wijzigingen zorgverzekering 2018

In 2018 wijzigen er maar een bepaald aantal zaken in de basiszorgverzekering. Dat heeft de overheid bekendgemaakt. Bekijk de wijzigingen.