Uitgebreide zorgverzekering met een lage premie

National Academic biedt al jaren een zorgverzekering met een voordelige premie, zonder extra eigen risico. Dat er graag gekozen wordt voor National Academic blijkt uit de 220.000 klanten die u voor zijn gegaan. Ook laten duizenden reviews van onze klanten zien dat zij zeer tevreden zijn over National Academic.

Zorgpremie 2020 weten?

Door onze visie en werkwijze bieden we al jaren een voordelige premie, zónder extra eigen risico. Benieuwd naar onze zorgpremie in 2020? Meld dan u aan voor onze Premiemelder!

Uitgebreide service

Voor vragen zijn wij ook 's avonds bereikbaar. Uw zorgnota's dient u eenvoudig online in. Wij handelen uw declaratie razendsnel af. 

Uitstekende dekkingen

Bij National Academic kunt u kiezen uit drie uitgebreide aanvullende pakketten die, zelfs bij de meest uitgebreide dekking, goed betaalbaar blijven. Met onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, dekking voor zorgkosten in het buitenland en kraamzorg. Ook onze tandartsverzekering is helder: u kiest een dekkingsbedrag en National Academic vergoedt de verrichtingen tot dit bedrag. Bekijk het overzicht aanvullende verzekeringen.

Vrije keuze ziekenhuizen

U kunt bij elk ziekenhuis in Nederland terecht. Alle zorg vanuit de basisverzekering krijgt u volledig vergoed.

Wijzigingen zorgverzekering 2019

In 2019 wijzigen er maar een bepaald aantal zaken in de basiszorgverzekering. Dat heeft de overheid bekendgemaakt. Benieuwd? Bekijk alle wijzigingen.

Zorgverzekering 2019

Ook in 2019 een zorgverzekering bij National Academic? Bereken uw premie en binnen enkele minuten is uw nieuwe zorgverzekering aangevraagd.