VERZEKERINGEN VOOR HOGER OPGELEIDEN
Maandag t/m vrijdag geopend van 8:30 tot 20:30 uur

Zorgverzekering voor hoger opgeleiden

De zorgverzekering met een lage premie, uitgebreide service en uitstekende dekkingen

National Academic biedt al jaren dé zorgverzekering voor hoger opgeleiden, met een van de laagste premies van Nederland, zonder extra eigen risico. Dat er graag gekozen wordt voor National Academic blijkt uit de 220.000 hoger opgeleiden die u voor zijn gegaan. Ook laten honderden reviews van onze klanten zien dat zij zeer tevreden zijn over National Academic.

Premie berekenen
 

Lage premie

Door onze visie en werkwijze bieden wij al jaren een van de laagste premies van Nederland. Voor 2015 bedraagt de premie voor onze zorgverzekering 99,95 per maand, zónder extra eigen risico.

Uitgebreide service

National Academic gelooft in keuzevrijheid en een hoge kwaliteit. U kiest voor de huisarts, tandarts en apotheek waarbij u zich prettig voelt. Voor vragen zijn wij ook 's avonds bereikbaar. Uw zorgnota's dient u eenvoudig en snel in op de manier die u prettig vindt: per post of online. In beide gevallen handelen
wij uw declaratie razendsnel af. 

Uitstekende dekkingen

Bij National Academic kunt u kiezen uit drie uitgebreide aanvullende pakketten die, zelfs bij de meest uitgebreide dekking, goed betaalbaar blijven. Met onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, dekking voor zorgkosten in het buitenland en kraamzorg. Ook onze tandartsverzekering is helder: u kiest een dekkingsbedrag en National Academic vergoedt de verrichtingen tot dit bedrag. De dekkingen zijn afgestemd op de behoeften van hoger opgeleiden, maar National Academic accepteert iedereen die voor de basisverzekering in aanmerking komt. Bekijk het overzicht aanvullende verzekeringen.

Wijzigingen in 2015

In 2015 wijzigt maar een beperkt aantal zaken. Bekijk het overzicht van de wijzingen in 2015.

Premie berekenen

Wilt u uw premie berekenen en afsluiten? Ga dan naar zorgverzekering berekenen. Wilt u uw aanvraag telefonisch doen? Bel dan  078 632 75 55.