De zorgverzekering met een lage premie, uitgebreide service en uitstekende dekkingen

National Academic biedt al jaren een zorgverzekering met een lage premie, zonder extra eigen risico. Dat er graag gekozen wordt voor National Academic blijkt uit de 220.000 klanten die u voor zijn gegaan. Ook laten duizenden reviews van onze klanten zien dat zij zeer tevreden zijn over National Academic.

Benieuwd naar de zorgpremie voor 2018?

Meld u aan voor de premiemelder. U krijgt van ons direct bericht wanneer de zorgpremie voor 2018 bekend is.


Lage premie

Door onze visie en werkwijze bieden wij al jaren een lage premie, zónder extra eigen risico.

Uitgebreide service

Voor vragen zijn wij ook 's avonds bereikbaar. Uw zorgnota's dient u eenvoudig online in. Wij handelen uw declaratie razendsnel af. 

Uitstekende dekkingen

Bij National Academic kunt u kiezen uit drie uitgebreide aanvullende pakketten die, zelfs bij de meest uitgebreide dekking, goed betaalbaar blijven. Met onder andere fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, dekking voor zorgkosten in het buitenland en kraamzorg. Ook onze tandartsverzekering is helder: u kiest een dekkingsbedrag en National Academic vergoedt de verrichtingen tot dit bedrag. Bekijk het overzicht aanvullende verzekeringen.

Beste zorg

Bij National Academic mag u zelf uw huisarts, apotheek en ziekenhuis kiezen. Zo heeft u altijd toegang tot de beste zorg. Raadpleeg de Zorgzoeker voor een compleet overzicht van al onze zorgverleners.

Wijzigingen zorgverzekering 2017

In 2017 wijzigen er maar een bepaald aantal zaken in de basiszorgverzekering. Dat heeft de overheid bekendgemaakt. Bekijk de wijzigingen.