Inntel hotels

Als klant van National Academic ontvangt u korting op een overnachting bij Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Inntel Hotels.

4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre

Op een unieke, prominente plek vindt u Inntel Hotels Rotterdam Centre. Dit 4-sterren hotel ligt namelijk aan de voet van de Erasmusbrug, midden in het centrum van Rotterdam. De comfortabele kamers en suites zijn van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht u kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug.

5-sterren Mainport by Inntel Hotels

Het Mainport by Inntel Hotels is hét meest luxueze en moderne 5-sterren hotel van Rotterdam. Er is niets standaard aan dit gloednieuwe hotel: bij Mainport treft u het beste van alle werelden aan. Geniet van complete luxe in een van de comfortabele ruime kamers met een adembenemend uitzicht. U kunt zelfs kiezen voor een hotelkamer met jacuzzi of privé sauna.

15% korting

Als klant van National Academic kunt u het hele jaar door een overnachting boeken met 15% korting op het best beschikbare tarief. Reserveren kan alleen direct bij het hotel en uitsluitend per telefoon of e-mail onder vermelding van National Academic korting.

  • Inntel Hotels Rotterdam Centre: bel 010 21 75 757 of stuur een e-mail naar reservationsrotterdam@inntelhotels.nl.
  • Mainport by Inntel Hotels: bel 010 21 75 757 of stuur een e-mail naar reservations@mainporthotel.com.

National Academic Inntel Hotels korting

Voorwaarden:
  • Deze korting geldt alleen voor klanten van National Academic en is op basis van beschikbaarheid.
  • U ontvangt een korting van 15% over het best beschikbare tarief op het moment van reserveren.
  • Het best beschikbare tarief verschilt per dag en wordt vastgesteld op basis van duur van het verblijf, de datum, het aantal kamers en het moment van boeken.
  • De aangeboden tarieven zijn exclusief ontbijt en exclusief 6,5% stadsbelasting (percentage kan tussentijds door de Gemeente Rotterdam worden aangepast).
  • De korting is alleen geldig voor individuele reserveringen. Op groepen vanaf 10 kamers zijn andere voorwaarden en tarieven van toepassing.
  • De korting is niet van toepassing op 6 april 2019 tot en met 7 april 2019, 12 juli 2019 tot en met 14 juli 2019 en 31 december 2019.
  • Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Individuele reserveringen zijn kosteloos tot 16:00 uur 1 dag voor aankomstdatum te annuleren.