National Academic aansprakelijkheidsverzekering: 5x nodig omdat...

Gepubliceerd op: 31-07-2019  

Stel dat u, uw partner of uw kind per ongeluk schade toebrengt aan (de spullen van) iemand. Een schuldgevoel hebben is al erg genoeg. Maar de kosten kunnen ook torenhoog zijn. Gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering. National Academic biedt een hele voordelige, waarmee u tot 3 miljoen euro verzekerd bent! Benieuwd waar en in welke situaties? Lees verder!

NA aansprakelijkheidsverzekering

1. Ongelukje in het buitenland? Verzekerd!

U gaat op reis in Amerika en verblijft in een Airbnb. Na een heerlijk dagje in de stad komt u op uw kamer, ploft in de luxe hoekbank en dringt nog een glaasje rode wijn. Per ongeluk stoot u uw glas om en de rode wijn druipt over de bank. Gelukkig bent u over de hele wereld verzekerd voor dit soort ongevallen. De eigenaren kunnen een andere bank bestellen, zonder dat u hier de volledige kosten voor moet betalen!

2. Oeps kapot! Ook schade aan geleende spullen verzekerd

Bij het gebruiken van andermans spullen, zult u ongetwijfeld voorzichtig zijn. Maar stel dat u nu de kettingzaag van de buurman mag gebruiken en een veel te dikke boom wilt omzagen. De motor raakt overbelast en het zaagblad zit vast in de boom. U krijgt de kettingzaag los, maar niet zonder beschadigingen. Moet u volledig de kosten voor de schade aan de geleende kettingzaag betalen? Met een aansprakelijkheidsverzekering niet!

3. Fietsongelukje? Aansprakelijkheidsverzekering!

Het is lekker weer en u fietst naar het werk. Links, rechts, door de steegjes heen. U maakt een binnenbocht en ziet te laat de voetganger die net overstak. U knalt tegen de persoon op, waarna deze met pijn en een gebroken schouder op de grond ligt. Draait u voor de ziekenhuiskosten op? Deze kosten vallen gelukkig onder uw aansprakelijkheidsverzekering!

4. Ai, schade bij helpen van verhuizing vrienden? Check!

Een goede vriend van u gaat verhuizen. U laat uzelf van een goede kant zien en biedt aan te helpen. Met een doos vol serviesgoed loopt u naar binnen, maar de doos glipt uit uw handen. Alle serviesgoed is stuk en er zijn fikse beschadigingen op de laminaatvloer te zien. Dat is een duur geintje… Maar met een aansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd!

5. Ook verzekerd: bank van buren aan flarden door uw hond

Oké, u kunt een ongelukje bij iemand anders veroorzaken. Maar ook uw partner, kinderen en huisdier kan dit overkomen. De schade die uw huisdier bij bijvoorbeeld de buren, vrienden of kennissen veroorzaakt, is standaard meeverzekerd. Wilt u uw gezin zonder óf met kinderen meeverzekeren, dan heeft u dat met 1 klik op de knop geregeld!

Geen hoge kosten? Kies de National Academic aansprakelijkheidsverzekering!

Bereken uw premie in 1 minuut. Heeft u al een aansprakelijkheidsverzekering? Wij regelen gratis uw overstap!