Vallen tandartskosten door een ongeluk onder mijn studentenzorgverzekering?

In 2020 krijg je van ons een Tandongevallenverzekering cadeau! Vindt een ongeval en de behandeling hiervoor plaats in 2020? Dan krijg je de kosten vergoed vanuit deze Tandongevallenverzekering. Vraag de vergoeding aan met het Aanvraagformulier tandheelkundige zorg bij ongeval. Je vindt dit formulier bij onze downloads. Vul dit formulier samen met jouw tandarts in. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan kan jouw tandarts de kosten bij ons indienen. Krijg je zelf de rekening? Dien deze dan in via Mijn NA. Geef aan dat het om een ongeval gaat.

Het maakt niet uit of je zelf verantwoordelijk bent of dat iemand anders dit is. Als je zelf niet aansprakelijk bent, kun je bij het indienen van je zorgkosten aangeven dat het om een ongeval gaat. Of bel naar 078 632 75 75 om dit aan ons door te geven. Wij kunnen helpen om de kosten te verhalen op de tegenpartij.

Heb je vóór 2020 tandartskosten gehad na een ongeval? Ook vanuit de aanvullende tandartsverzekering is een vergoeding voor deze kosten. Lees meer over deze vergoeding in onze voorwaarden.

Studentenzorgverzekering voor jou

Onze zorgpremie 2021 maken we uiterlijk 12 november bekend. Nu een voordelige studentenzorgverzekering afsluiten?


Bereken je premie
Meer informatie?

Je vindt alle voorwaarden terug bij onze downloads.


Voorwaarden bekijken