Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
11052 klantervaringen.

9,0
average-image

prima

uit Almere 23 mei 2019

Prima, duidelijk. Ik heb het antwoord gekregen dat ik zocht! Dank,

uit Almere 23 mei 2019

Super goed geregeld!

uit Kudelstaart 23 mei 2019

Kundig

uit Berkel en Rodenrijs 23 mei 2019

Zeer slecht, zeer trage reactie via mail (alleen na mijn herinnering na 3 (DRIE!) maanden. Aanrijding in februari 2019, maar nog steeds geen schadevergoeding.

uit 's-Gravenhage 22 mei 2019

Beste Guido, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring niet positief is. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om dit met u te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 22 mei 2019

De link die je mij gaf werkte wel maar ik kon de invuldeclaratiepapieren niet vinden. Die website was ook niet erg duidelijk daarover.
Dacht even dat je ze zou kunnen emailen in word of zo. Zodat ik ze wel kon printen. Opsturen is natuurlijk ook heel prettig. Dank!

uit Deventer 22 mei 2019

Beste Yvonne, Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze website. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op om verder uitleg te geven.

Vriendelijke groet, National Academic - 22 mei 2019