Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
12927 klantervaringen.

8,7
average-image

Goede afhandeling. Leenauto voldeed niet aan de verwachtingen. Zeer klein, reed niet prettig.
Schadebedrijf heeft alles keurig Ć©n netjes gerepareerd.
Met de corona fantastisch omgegaan volgens voorschriften.

uit Woerden 21 september 2020

Dankuwel voor uw review. Wij sturen uw feedback over de leenauto door naar de schadehersteller. Zij pakken dit verder op.

Vriendelijke groet, National Academic - 21 september 2020

Keurig geholpen

uit Moerkapelle 21 september 2020

De afhandeling heeft erg lang op zich laten wachten. Allereerst werd er een schade-expert gestuurd, omdat de zaak blijkbaar niet vertrouwd werd. Dat snap ik nog wel: fraude moet voorkomen worden. Vervolgens werd snel de 1e helft van het vastgestelde schadebedrag uitgekeerd. Prima. Nadat de schade was gerepareerd heb ik de factuur opgestuurd met het verzoek de 2e helft uit te keren. Gedurende enkele maanden geen reactie, ondanks herinneringsmailtjes. Ten slotte maar gebeld: bleek de contactpersoon niet meer te werken bij National Academic. De persoon die ik sprak heeft de zaak overgenomen en binnen aanvaardbare tijd afgehandeld. Maar dat een lopende zaak en binnenkomende mailtjes blijkbaar blijven liggen en niet overgenomen/overgedragen worden, vind ik een slechte zaak. Overigens is de zaak uiteindelijk naar mijn tevredenheid afgewikkeld en gesloten.

uit Vianen 21 september 2020

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan! Wij doen er alles om onze klanttevredenheid te verbeteren en nemen uw opmerking hierin mee.

Vriendelijke groet, National Academic - 21 september 2020

Vorig jaar gebeld hoe ik mij het beste kan verzekeren. Ik heb scolliose en heb hier jaarlijks 2/3 behandelingen voor bij mijn eigen manueel arts. Er werd mij gezegd dat dit vergoed werd net zoals de fysio, dus als ik mij hiervoor verzekerde was dit geregeld. Nu net 2 behandelingen gehad en gedeclareerd, maar wordt niet vergoed. Het wordt nu namelijk als alternatief gezien. Telefoongesprek gehad en excuses gekregen met het feit dat ze verkeerd geadviseerd hebben. Erg fijn, maar kost mij wel €170 euro.

Daarnaast corona doorgemaakt, omdat de wachtlijst van revalidatie erg lang is, moest ik in tussentijd beginnen met ademhalingstherapie. In het nieuws was er ophef over en conclusie was dat de oefentherapieĆ«n voor mensen die corona doorgemaakt hebben worden vergoed vanuit de basisverzekering. Dus heb ik de ademhalingsTHERAPIE ingediend bij de zorgverzekering, maar nee de methode van dixhoorn wordt niet vergoed. Kost mij €210,-. Conclusie kan niet wachten tot ik kan overstappen, erg slecht!

uit Heerenveen 21 september 2020
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Dit is niet gegaan zoals het hoort! Wij gaan dit voor u uitzoeken en nemen hierover vandaag contact met u op.

Vriendelijke groet, National Academic - 21 september 2020

Duidelijk, vriendelijk

uit Rotterdam 21 september 2020

Prima geholpen

uit Nieuw Vossemeer 20 september 2020