Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
10756 klantervaringen.

9,0
average-image

De afhandeling van onze autoschade door NA was werkelijk uitstekend: goede communicatie en snelle en volledige service!

uit Moordrecht 19 maart 2019

Adequaat en accuraat te woord gestaan

uit Wierden 19 maart 2019

neg.

uit Roermond 19 maart 2019

Beste mervouw, bedankt voor het achterlaten van uw review. Ons schadeteam neemt vandaag contact met u op om deze te bespreken.

Vriendelijke groet, National Academic - 19 maart 2019

Ter hand stelling?...gesprek?.. ruim 8 euro???....maal 2??
Waar ik vandaan kom noem je dat witte boorden criminaliteit

uit heerlen 19 maart 2019

Beste Daniel, bedankt voor het delen van uw ervaring. Helaas is de apotheek wettelijk gemachtigd om deze kosten in rekening te brengen. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op. 

Vriendelijke groet, National Academic - 19 maart 2019

Behandeling, ondersteuning en afhandeling uitstekend.

uit Nijmegen 18 maart 2019

Voor de eerste verzekering bel ik altijd even of de behandeling vergoed gaat worden. Dat is altijd goed gegaan.
Bij de laatste verzekering ben ik zeer efficiƫnt geholpen via de mail door de schadebehandelaar.
Voor de andere contacten voor de diverse verzekeringen, die wij bij jullie hebben, heeft mijn man de afhandeling gedaan.

uit Koudekerk aan den Rijn 18 maart 2019