Ervaringen met National Academic

Hieronder treft u ervaringen van National Academic klanten. Bent u klant van ons, dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen.


Deel uw ervaring
 



Deel uw ervaring

National Academic
scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit
13302 klantervaringen.

8,7
average-image

Bedankt voor de snelle heldere respons wat te doen na een mislukte incasso.

uit Roosendaal 15 januari 2021

2x geen antwoord op mijn vraag

uit Spijkenisse 15 januari 2021

Beste Natasia,

Dankuwel voor uw review. Dat is uiteraard niet hoe het hoort te gaan, excuses voor het ongemak. Wij nemen contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Vriendelijke groet, National Academic - 15 januari 2021

Op laatste mail geen reactie gehad. Betreft jullie banknummer. Dat wordt door de computer n iet geaccepteerd. Ik heb jullie gevraagd om het goede nummer.

uit Bodegraven 14 januari 2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw review. Wij nemen contact op en wij gaan de juiste bankgegevens aan u doorgeven. Excuses voor het niet reageren op uw bericht.

Vriendelijke groet, National Academic - 14 januari 2021

Ik ben gisteren prima geholpen

uit Maassluis 14 januari 2021

Ik ben goed geholpen. Ook al was mijn e-mailadres niet bij u bekend (we gebruiken normaalgesproken het adres van mijn man), toch heeft u de moeite genomen om een algemeen antwoord te geven op mijn specifieke vraag en aan dat algemene antwoord heb ik genoeg. Bedankt daar voor.

uit Heerenveen 14 januari 2021

Snel geholpen, blij met de oplossing

uit Voerendaal 14 januari 2021