Online workshop: grip op coronastress

Gepubliceerd op: 26-01-2021  

Veel mensen zijn zoekend hoe ze het beste met deze situatie kunnen omgaan. Je maakt je misschien zorgen over de toekomst en voelt mogelijk stress, angst en onveiligheid. Deze gevoelens zijn heel normaal. In deze online workshop krijg je praktische handvatten hiervoor. Daarnaast leer je goed tot rust te komen en meer aandacht te geven aan de dingen die belangrijk voor je zijn.

Online workshop voor grip op de coronasituatie
Met de online workshop krijg je praktische handvatten over hoe je het beste omgaat met de huidige coronasituatie.

  • Je leert hoe je tijdens de coronacrisis positief kunt blijven.
  • Je krijgt praktische tips hoe je met anderen op afstand in contact kunt blijven.
  • Je leert hoe je effectief thuis kunt werken of studeren.

Ook goed om te weten:

  • Je volgt het programma op zelf gekozen momenten.
  • Je gaat zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen. Jij bent de enige die jouw resultaten ziet.

Over de online workshop
Het doel van de online workshop is om je op verschillende gebieden te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Je moet misschien thuis werken of studeren. Dit kan invloed hebben op je stemming. Ook kan het zijn dat je je soms somber of angstig voelt. Tijdens deze workshop krijg je informatie, oefeningen en tips hoe je op een nuttige manier thuis je werk of studie kunt doen. Ook ga je aan de slag met positieve gedachten.

Nog betere services
Vanaf 1 januari werken we samen met VGZ. Dat betekent voor jou nóg betere voorwaarden. Zo kan je met jouw National Academic zorgverzekering nu ook de services van VGZ gratis gebruiken. Alle VGZ services zijn ontwikkeld door professionals, zoals psychologen, fysiotherapeuten of wetenschappers.

Aan de slag met de online workshop
Klik op de link hieronder om direct aan de slag te gaan. Je komt nu op de website van VGZ. Vul jouw gegevens in. (Als National Academic klant geef je aan dat je niet bij VGZ verzekerd bent.) Hierna maak je kosteloos een account aan bij Mirro. En kan je aan de slag met de online workshop 'Grip op coronastress'.

Direct aan de slag